SLIDER_HOMEPAGE_8
SLIDER_HOMEPAGE_7
SLIDER_HOMEPAGE_4
SLIDER_HOMEPAGE_5
SLIDER_DETAILPAGINAS_8
SLIDER_DETAILPAGINAS_2
SLIDER_DETAILPAGINAS_9
SLIDER_DETAILPAGINAS_17
SLIDER_DETAILPAGINAS_18
SLIDER_DETAILPAGINAS_13
SLIDER_DETAILPAGINAS_11
SLIDER_DETAILPAGINAS_1
SLIDER_DETAILPAGINAS_4
SLIDER_DETAILPAGINAS_3
SLIDER_DETAILPAGINAS_20
SLIDER_DETAILPAGINAS_12
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Goed voornemen?

Waarom moet een weekend weg met paard ten minste één keer per jaar in je agenda staan? Misschien neem jij het net als ik en mijn zussen en moeder al járen voor: een weekendje weg met z’n allen, samen met de paarden. Maar op de een of andere manier blijft dat bij een goed voornemen.  Een goed voornemen dat elk jaar weer terug komt. Want de weekenden weg met paard blijven meestal bij de geplande wedstrijdweekenden. Maar dat zijn dan ook weekenden waarin veel moet gebeuren en niet echt de dagen waarin even ‘helemaal niets hoeft'. 

Ik bedenk mij nu wat de redenen zijn waarom dit weekendje weg inclusief vakantiegevoel er maar niet van lijkt te komen. Drukke agenda’s staat met stipt bovenaan. Op de tweede plaats komt het feit dat wij vaak niet allemaal een paard ter beschikking hebben. Het uitzoeken van zo’n weekendje weg en de hele missie die er bij komt kijken is stiekem een derde reden. 

Maar ik weet ook: zo’n bijzonder uitje met z’n allen en de paarden (en natuurlijk de honden mee) geeft zoveel mooie herinneringen! Zo ben ik zo’n 15 (!) jaar geleden met mijn zussen en moeder een weekend in Duitsland met onze paarden geweest. Ja, in al die jaren erna zijn we heus wel met z’n allen en de paarden op pad geweest. Maar dat was dan altijd voor een wedstrijd, een Arabierenshow of het EK Westernrijden. Dit weekend weg al die jaren geleden was bedoeld voor totale ontspanning en vooral het samenzijn. Niets meer en niets minder. En zo mooi: na al die jaren geeft het mij nog steeds veel fijne herinneringen.  

Nu ik de afgelopen maanden druk bezig ben geweest om deze boekingssite voor paardenvakanties te lanceren komt het onderwerp ‘weekendje weg met paard’ steeds vaker ter sprake. En het fijne: er komt op mijn website de mogelijkheid te zoeken op verblijven waar je ook een paard kunt huren. Dus dan kan iédereen mee het bos in of naar het strand. Gewoon hop, paarden opzadelen en met z’n allen een gezellige fijne buitenrit maken. En paardenmensen weten: het gaat niet alleen om het paardrijden zelf. Het buitenzijn, bijkletsen, de paarden verzorgen én na afloop lekker eten, inclusief ‘paardenpraat’ tijdens een borrel voor het slapen gaan. (of andere verhalen, want echt: paardenmensen kunnen óók over andere onderwerpen praten:)) In de zomer bij de BBQ en kampvuur en in de winter lekker warm binnen bij de open haard. En vergeet die fijne ochtenden niet: wakker worden in alle rust en in je ochtendjas de paarden voeren. Gehinnik als je de stal in komt lopen en daarna voor jezelf en je medereisgenoten een eitje bakken en de tweede buitenrit voor die dag plannen.

Heb jij al zin gekregen om een weekend weg met paard cht eens te gaan plannen? ? Die missie om een geschikte locatie te vinden maakt Horse & Stay een stuk makkelijker voor je. Met alle accommodaties op één site.  Zoek je alle luxe? Een huisje met springbox en ligbad? Een terras met uitzicht op de weide of buitenstallen? Of juist een grote slaapzaal of camping met daarnaast een manege? Bij Horse & Stay vind je het allemaal. Kies je favoriet en boek rechtsreeks bij de verhuurder van de accommodatie. 

Ik weet zeker dat mijn voornemen binnenkort eindelijk in de praktijk wordt gebracht. En dan laat ik een leuke recensie achter, op de Facebook pagina van Horse & Stay, maar vooral ook op www.horseandstay.com.

Hoe zit het met jouw goede voornemen? ;) 

Wat verhuurders & huurders laten weten

‘Leuk dat je dit doet, want er is nog niet zo veel!' 

Margaret en Freddy van Boerderij De Boeren Biezen

‘Goed idee deze website! Daar zitten we toch al jaren op te wachten!’ 

Janneke van Kampeerterrein de Blauwe Haan

‘Heel goed dat er een website is om door de paardenliefhebber beter gevonden te worden’

Anny en Hay van Hubertushof Vakantievilla

‘Erg leuk initiatief!’ 

Esther van B&B De Kleine Pol

‘Leuk idee! Ook met het concept van Airbnb, zodat de gast betaalt’

Albert en Janette van B&B Gezond Boeren Verstand

‘Wat een ontzettend leuk, maar vooral goed idee om een website speciaal voor deze doelgroep te maken. Ik verwacht dat veel mensen daar plezier aan zullen ontlenen’

Martijn en Miriam van B&B ’t Kraanven

‘Een bewonderenswaardig initiatief’

Isabella van B&B De Breugelhoeve
previous arrow
next arrow

Inschrijven nieuwsbrief

Snel naar...

Contact

Social

Beheer uw verblijf

Wachtwoord vergeten?
Klik hier

Copyright horseandstay.com

website door WEBJONGENS