SLIDER_HOMEPAGE_8
SLIDER_HOMEPAGE_7
SLIDER_HOMEPAGE_4
SLIDER_HOMEPAGE_5
SLIDER_DETAILPAGINAS_8
SLIDER_DETAILPAGINAS_2
SLIDER_DETAILPAGINAS_9
SLIDER_DETAILPAGINAS_17
SLIDER_DETAILPAGINAS_18
SLIDER_DETAILPAGINAS_13
SLIDER_DETAILPAGINAS_11
SLIDER_DETAILPAGINAS_1
SLIDER_DETAILPAGINAS_4
SLIDER_DETAILPAGINAS_3
SLIDER_DETAILPAGINAS_20
SLIDER_DETAILPAGINAS_12
Alle vragen
Huurders
Verhuurders
Wat moet ik doen als ik bij het verblijf aankom?

Bespreek van te voren met de verhuurder van de accommodatie wat de regels van het verblijf zijn. Zorg dat alles duidelijk is en: geniet volop van jouw vakantie met paard!

Wat moet ik regelen voordat ik op pad ga met mijn paard?

Via de verhuurder van de accommodaties kunnen alle afspraken en regels voor op locatie worden doorgenomen. Onderweg heb je een geldig paspoort van je paard nodig en dienen alle entingen in orde te zijn. Contactgegevens van een dierenarts of smid op locatie kan via de verhuurder van de accommodatie worden gevraagd. Daarnaast is het goed om de staat van de trailer van te voren te checken.   

Dien ik verzekerd te zijn?

Als je met je paard op pad gaat dien je WA verzekerd te zijn. Dan ben je verzekerd voor de schade die jouw paard aanricht aan derden.
In besloten rijgebieden dien je een geldig ruiterbewijs of menbewijs bij je te dragen.

Waar gebruikt Horse & Stay mijn persoonlijke gegevens voor?

De gegevens die je op de site achterlaat worden niet gebruikt voor marketing doeleinden. De verhuurder ontvangt jouw NAW gegevens, via de algemene voorwaarden van de desbetreffende verhuurder kun je bekijken hoe de verhurende partij gebruik maakt van jouw persoonlijke gegevens.
Persoonsgegeven die binnen het kader van een win-actie door Horse & Stay worden verkregen, worden alleen gebruikt voor de desbetreffende actie en worden niet verstrekt aan derden.

  • Klik hier voor de verwerkersovereenkomst
  • Klik hier voor de privacy statement
Kan ik een account aanmaken?

Nee, dit is niet mogelijk.

Kan ik zonder ervaring een paard of pony huren?

Er zijn accommodaties waar paarden kunnen worden gehuurd, beschikt voor beginnende ruiters. Dit staat vermeld op de pagina van accommodatie. Vaak is er dan begeleiding aanwezig. Alle vragen hierover kunnen rechtstreeks aan de verhuurder worden gesteld.

Wat zijn de Covid-19 maatregelen?

De maatregelen rondom Covid-19 varieert per accommodatie. Alle Corona-gerichte vragen kunnen rechtstreeks worden gesteld aan de verhuurder van de accommodatie.

Waar kan ik terecht voor al mijn vragen over een accommodatie?

Alle vragen over een accommodatie kunnen aan de verhuurder van de betreffende accommodatie worden gesteld. Via de website kun je gemakkelijk in contact komen met de verhuurder van de accommodatie. De contactgegevens staan op de pagina van de accommodatie vermeld.

Kan ik een recensie over de verhuurder achterlaten?

Via de website van Horse & Stay kan er door de huurder d.m.v. een sterrensysteem op verschillende onderdelen een recensie over het verblijf worden achtergelaten. Deze recensie is zichtbaar op de site, zodat bezoekers van Horse & Stay kunnen lezen wat andere huurders van de accommodatie vinden. Denk hierbij aan de locatie, gastvrijheid en netheid van de accommodatie. De verhuurder zal je een speciale link per e-mail sturen nadat je verblijf is afgerond. Via deze link kun je dan een beoordeling achterlaten.

Kan ik ook contant betalen?

De betaling verloopt via de huurder en verhuurder. De verhuurder zal bij de goedkeuring van de boeking een factuur naar de huurder sturen. Als de wens is om contant de betaling te voldoen kan hierover contact worden opgenomen met de verhuurder van de accommodatie.

Waarom moet de verhuurder de reservering eerst accepteren voor goedkeuring?

De verhuurder kan in de actuele agenda van de accommodatie bekijken of de aangevraagde data inderdaad beschikbaar is voor verhuur. Zodra er akkoord is kan de reservering direct worden omgezet naar een boeking.

Wanneer krijg ik na de reservering bericht van de verhuurder?

Als een reservering via Horse & Stay bij de verhuurder binnenkomt dient de verhuurder binnen 48 uur op de huurder te reageren. Direct na de reservering krijg je als huurder een automatische mail vanuit Horse & Stay waarin wordt vermeld dat de reservering bij de verhuurder is binnengekomen en de verhuurder hierover contact opneemt met de huurder.
Zodra er door de verhuurder na 48 uur geen reactie naar de huurder wordt verstuurt neemt Horse & Stay zelf contact op met de verhuurder. Horse & Stay wilt de service naar de klant toe hierdoor groot houden en op deze manier ervoor zorgen dat een reservering sneller naar een boeking kan worden omgezet.


Wanneer betaal ik mijn boeking?

De boeking kan worden voldaan zodra de reservering is goedgekeurd door de verhuurder van de betreffende accommodatie. Je krijgt vanuit de verhuurder hierover via email bericht, met daarbij de actuele factuur. Op deze factuur staat de betalingstermijn vermeld.

Kan ik een boeking die ik via Horse & Stay heb gemaakt omboeken?

Als je als huurder een boeking graag wilt omboeken kan er contact worden opgenomen met de verhuurder van de accommodatie. Horse & Stay kan als derde partij niet tussen huurder en verhuurder komen.

Wat als ik moet annuleren vanwege een probleem met de accommodatie of een geschil met de verhuurder?

Bij problemen met de accommodatie of geschillen met de verhuurder zijn de annuleringsvoorwaarden van de betreffende accommodatie geldig. Horse & Stay kan als derde partij niet tussen beide komen.

Wat als ik door Covid 19 moet annuleren?

Mocht er een annulering plaatsvinden met Corona als gevolg dien je contact op te nemen met de verhuurder van de accommodatie. De annuleringsvoorwaarden van de verhuurder blijven van toepassing. Je kunt samen met de verhuurder naar een alternatief kijken of andere mogelijkheden bespreken. Horse & Stay is een online boekingssite waar je je accommodatie hebt geboekt. Horse & Stay neemt geen beslissing over geboden alternatieven.

Wat gebeurt er als ik als huurder moet annuleren?

Per accommodatie verschillen de annuleringsvoorwaarden en het termijn waarbinnen de annulering plaatsvindt. Het is belangrijk om de annuleringsvoorwaarden goed door te lezen voordat je bij een accommodatie een vakantie boekt, zodat je weet waar je aan toe bent als je onverwacht moet annuleren. Horse & Stay kan helaas niets betekenen bij een annulering, je dient hiervoor contact op te nemen met de verhuurder van de accommodatie waarbij is geboekt.

Welk bedrag betaalt de verhuurder van de accommodatie aan Horse & Stay?

De verhuurder betaalt per boeking die via Horse & Stay loopt een vast bedrag van € 15,-. Ongeacht hoe groot de boeking is en voor hoeveel dagen of personen er wordt geboekt: de commissiekosten blijven € 15,-. Bij campings ligt dit bedrag lager, dan betaalt de verhuurder over het complete eindbedrag € 5,- commissiekosten. Het plaatsen van de accommodatie samen met een persoonlijke inlogaccount en alle bijhorende support zijn geheel gratis voor de verhuurder. Horse & Stay zorgt dat alle accommodaties beter en sneller worden gevonden en zorgt daarnaast het gehele jaar voor voldoende marketing en PR en aandacht via social media.

Betaal ik een hoger bedrag via Horse & Stay?

Als je via Horse & Stay boekt betaal je hetzelfde bedrag wanneer je rechtstreeks via de website van de verhuurder boekt. Je betaalt dus géén hoger bedrag en er komen geen extra kosten bij als je via Horse & Stay boekt.

Welke extra kosten kom ik tegen bij het boeken?

De extra kosten verschilt per verhuurder. Het kan zijn dat er bijvoorbeeld schoonmaakkosten voor een locatie als aanvullende kosten is meegenomen. Deze kosten staan dan vermeld in het overzicht van de betreffende accommodatie. Als er onduidelijkheden zijn kun je rechtstreeks contact opnemen met de verhuurder en je vraag stellen.

Zijn er reserveringskosten?

Als huurder betaal je geen reserveringskosten.

Welk bedrag betaal ik als huurder aan Horse & Stay?

Als je via Horse & Stay een vakantie boekt betaal je hiervoor géén extra kosten. Het bedrag is exact hetzelfde wanneer je rechtstreeks bij de verhurende partij boekt. Je betaalt als huurder dus geen kosten aan Horse & Stay en er komen geen aanvullende kosten bij.

Kan ik een recensie over de huurder achterlaten?

Dit is niet mogelijk.

Onze voorwaarden
  • Lees hier de verwerkersovereenkomst
  • Lees hier de privacy statement
  • Lees hier de opdrachtovereenkomst
  • Lees hier de gebruikersvoorwaarden
Waar kan de huurder terecht voor alle vragen over de accommodatie?

Alle vragen over een accommodatie kunnen aan de verhuurder van de betreffende accommodatie worden gesteld. Via de website kan er in contact worden gekomen met de verhuurder van de accommodatie. De contactgegevens staan op de pagina van de accommodatie vermeld.

Wat zijn de Covid-19 maatregelen?

De maatregelen rondom Covid-19 varieert per accommodatie. Alle Corona-gerichte vragen kunnen door de huurder rechtstreeks worden gesteld aan de verhuurder van de accommodatie.

Wat als ik meerdere accommodaties heb?

Als je als verhuurder meerdere accommodaties verhuurt dien je alle accommodaties apart aan te melden bij Horse & Stay. Alle verblijven die los van elkaar kunnen worden gehuurd krijgen hierdoor een eigen verhuurpagina en worden hierdoor beter gevonden. Als je bijvoorbeeld een bed & breakfast, een pipowagen én een boerderij verhuurt kun je alle accommodaties apart van elkaar aanbieden, zodat een huurder bij alle drie de verblijven terecht kan komen.

Hoe maak ik een eigen account aan?

Via www.horseandstay.com maak je je persoonlijke account aan. Een korte handleiding vind je hier.

Kan ik als verhuurder een andere accommodatie aanmelden?

Je kunt als verhuurder een accommodatie aanmelden die nog niet op de website staat vermeld. Als je naar de Homepage van www.horseandstay.com gaat kan er via het kopje ‘Accommodatie aanmelden’ het formulier worden ingevuld, zodat de nieuwe accommodatie op Horse & Stay als locatie kan worden meegenomen.

Kan een huurder ook contant betalen?

De betaling verloopt via de huurder en verhuurder. De verhuurder zal bij de goedkeuring van de boeking een factuur naar de huurder sturen. Als de wens is om contant de betaling te voldoen kunnen beide partijen dit onderling bespreken.

Hoe kan een huurder in contact met mij als verhuurder komen?

Op de pagina van de accommodatie staan de contactgegevens van de verhuurder vermeld. Een huurder kan dus gemakkelijk in contact komen met de verhuurder van de accommodatie.

Wat als je als verhuurder moet annuleren vanwege een geschil met de huurder?

Bij problemen met de huurder zijn de annuleringsvoorwaarden van de betreffende accommodatie geldig. Horse & Stay kan als derde partij niet tussen beide komen.

Kan een boeking die via Horse & Stay is gemaakt worden omgeboekt?

Als een huurder een boeking graag wilt omboeken kan er contact worden opgenomen met de verhuurder van de accommodatie. Horse & Stay kan als derde partij niet tussen huurder en verhuurder komen.

Wat als ik als verhuurder de boeking moet annuleren?

Als verhurende partij stel je je eigen algemene voorwaarden op, waarin de annuleringsvoorwaarden worden meegenomen. Hierin staat vermeld wat het voor een huurder betekent als er vanuit de verhuurder moet worden geannuleerd.

Wat als de huurder door Covid 19 moet annuleren?

Mocht er een annulering plaatsvinden met Corona als gevolg dient de huurder  contact op te nemen met de verhuurder van de accommodatie. De annuleringsvoorwaarden van de verhuurder blijven van toepassing. Samen met de verhuurder kan naar een alternatief worden gekeken of andere mogelijkheden onderling worden besproken.  
Horse & Stay is een online boekingssite waar huurders hun vakantie bij een accommodatie boeken. Horse & Stay neemt geen beslissing over geboden alternatieven.

Wat als de huurder de boeking wilt annuleren?

Als verhuurder van een accommodatie bepaal je zelf de annuleringsvoorwaarden en het termijn waarbinnen de annulering dient plaats te vinden. De huurder dient bij het reserveren voorafgaand de annuleringsvoorwaarden van de betreffende accommodatie te lezen, zodat het duidelijk is wat er gebeurt als een huurder moet annuleren. Horse & Stay kan helaas niets betekenen bij een annulering, de huurder dient hiervoor contact op te nemen met de verhuurder van de accommodatie waarbij is geboekt.

Betaalt een huurder een hoger bedrag via Horse & Stay?

Als er via Horse & Stay wordt geboekt betaalt de huurder hetzelfde bedrag wanneer er rechtstreeks via de website van de verhuurder wordt boekt. Er komen voor de huurder dus geen extra kosten bij als er via Horse & Stay wordt geboekt.

Welk bedrag betaald de huurder aan Horse & Stay?

Als er via Horse & Stay een vakantie wordt geboekt betaalt de huurder hiervoor géén extra kosten. Het bedrag is exact hetzelfde wanneer er rechtstreeks bij de verhuurder wordt geboekt. Er komen dus geen aanvullende kosten bij. De huurder betaalt geen reserveringskosten.

Waarom moet ik als verhuurder de reservering eerst accepteren voor goedkeuring?

Er wordt door de huurder eerst een reservering gedaan. De verhuurder kan dan bekijken of de reservering kan worden goedgekeurd. Het kan bijvoorbeeld zijn dat de agenda van de accommodatie niet goed is ingevuld, zodat de aangegeven beschikbaarheid niet up to date is. Na goedkeuring kan vanuit de verhuurder de factuur naar de hurende partij worden gestuurd.

Wanneer dien ik als verhuurder op een reservering die via Horse & Stay binnenkomt te reageren?

Als een reservering via Horse & Stay bij de verhuurder binnenkomt dient de verhuurder binnen 48 uur op de huurder te reageren. Direct na de reservering krijgt de huurder een automatische mail vanuit Horse & Stay waarin wordt vermeld dat de reservering bij de verhuurder is binnengekomen en de verhuurder hierover contact opneemt met de huurder.
Zodra er door de verhuurder na 48 uur geen reactie naar de huurder wordt verstuurt neemt Horse & Stay zelf contact op met de verhuurder. Horse & Stay wilt de service naar de klant toe hierdoor groot houden en op deze manier ervoor zorgen dat een reservering sneller naar een boeking kan worden omgezet.

Wanneer betaalt de huurder de boeking?

De boeking kan worden voldaan zodra je als verhuurder de reservering hebt goedgekeurd. Je stuurt als verhuurder hierover via email een bericht met daarbij de betreffende factuur naar de hurende partij. Je geeft als verhurende partij zelf aan welk betalingstermijn hierbij van toepassing is. Er staan in het persoonlijke account meerdere versies van standaard emails die persoonlijk kunnen worden aangepast. 
Bij het accepteren van de boeking stuurt de verhuurder direct de factuur mee, zodat de huurder de boeking kan betalen.

Wanneer worden deze kosten verrekend?

Per einde van elke maand wordt automatisch bekeken hoeveel boekingen er via Horse & Stay bij de accommodatie zijn binnengekomen. De facturen worden pet begin van de maand naar de verhurende partij verstuurd en dienen binnen een termijn van 2 weken te worden betaald.

Zijn er reserveringskosten?

Als een klant via Horse & Stay een vakantie boekt wordt voor de verhuurder eerst € 2,- reserveringskosten verrekend. Voor deze kosten wordt nog geen factuur verstuurd. Pas als er van de reservering een boeking wordt gemaakt, wordt de resterende € 13,- bij de reserveringskosten opgeteld, zodat het gehele commissie bedrag van €15,- kan worden verrekend. Voor deze commissiekosten ontvangt de verhuurder per boeking een factuur vanuit Horse & Stay.

Als de reservering uiteindelijk niet kan worden bevestigd of vanuit de klant wordt geannuleerd wordt vanuit Horse & Stay de commissiekosten van € 2,- aan de verhuurder verrekend. Hiervoor wordt automatisch een factuur naar de verhuurder verstuurd.

Welke marketing mogelijkheden zijn er vanuit Horse & Stay voor mijn accommodatie?

Horse & Stay zorgt het gehele jaar dat er verschillende online marketing voor de boekingssite wordt ingezet. Daarnaast is er brede PR en aandacht via de site zelf en de social media kanalen van Horse & Stay.
Als verhuurder is er de mogelijkheid als uitgelichte accommodatie op de Homepage van Horse & Stay terecht te komen. Neem hierover contact op met Horse & Stay via info@horseandstay.com of 06-53892770.

Welk bedrag betaal ik als verhuurder aan Horse & Stay?

De verhuurder betaalt per boeking die via Horse & Stay loopt een vast commissiebedrag van € 15,-. Dit is over de totale boeking. Ongeacht hoe groot de boeking is en voor hoeveel dagen of personen er wordt geboekt: de commissiekosten blijven €15,- per boeking. 

Voor (mini)campings staat dit bedrag op €5,- commissiekosten per complete boeking. 

Het plaatsen van de accommodatie op Horse & Stay samen met een persoonlijke inlogaccount voor de verhuurder en alle bijhorende support zijn geheel gratis.  
Horse & Stay zorgt dat alle accommodaties beter en sneller worden gevonden en zorgt daarnaast het gehele jaar voor voldoende marketing en PR en aandacht via social media.

Wat verhuurders & huurders laten weten

‘Leuk dat je dit doet, want er is nog niet zo veel!' 

Margaret en Freddy van Boerderij De Boeren Biezen

‘Goed idee deze website! Daar zitten we toch al jaren op te wachten!’ 

Janneke van Kampeerterrein de Blauwe Haan

‘Heel goed dat er een website is om door de paardenliefhebber beter gevonden te worden’

Anny en Hay van Hubertushof Vakantievilla

‘Erg leuk initiatief!’ 

Esther van B&B De Kleine Pol

‘Leuk idee! Ook met het concept van Airbnb, zodat de gast betaalt’

Albert en Janette van B&B Gezond Boeren Verstand

‘Wat een ontzettend leuk, maar vooral goed idee om een website speciaal voor deze doelgroep te maken. Ik verwacht dat veel mensen daar plezier aan zullen ontlenen’

Martijn en Miriam van B&B ’t Kraanven

‘Een bewonderenswaardig initiatief’

Isabella van B&B De Breugelhoeve
previous arrow
next arrow

Inschrijven nieuwsbrief

Snel naar...

Contact

Social

Beheer uw verblijf

Wachtwoord vergeten?
Klik hier

Copyright horseandstay.com

website door WEBJONGENS