SLIDER_HOMEPAGE_8
SLIDER_HOMEPAGE_7
SLIDER_HOMEPAGE_4
SLIDER_HOMEPAGE_5
SLIDER_DETAILPAGINAS_8
SLIDER_DETAILPAGINAS_2
SLIDER_DETAILPAGINAS_9
SLIDER_DETAILPAGINAS_17
SLIDER_DETAILPAGINAS_18
SLIDER_DETAILPAGINAS_13
SLIDER_DETAILPAGINAS_11
SLIDER_DETAILPAGINAS_1
SLIDER_DETAILPAGINAS_4
SLIDER_DETAILPAGINAS_3
SLIDER_DETAILPAGINAS_20
SLIDER_DETAILPAGINAS_12
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Horse & Stay is online!

Het is zover! Horse & Stay is een feit! En dat is heel fijn. Voor paardenliefhebbers én als je een eigen accommodatie hebt die je kunt verhuren. Een boekingssite met een compleet overzicht van plekken waar jij met een paard op vakantie kunt. 

Want paardenliefhebbers weten als geen ander hóe heerlijk het is om er op uit te gaan met je paard. De natuur in en van de rust en je paard genieten!
Ik ben Jolanda van Duyvenbode en bedacht het idee van deze boekingssite. Ik ben in Zuid-Holland en daarna in Drenthe opgegroeid op een pensionstal en stoeterij voor Arabische Volbloed paarden. Na de scheiding van mijn ouders is het bedrijf verkocht, maar mijn familie is nog steeds hobbymatig bezig met paarden: mijn zussen, moeder en ikzelf rijden Western en mijn vader fokt nog steeds Arabisch Volbloed paarden. Ik vind het altijd erg leuk om met mijn familie en de paarden op pad te gaan. Meestal is dit voor een wedstrijd of Arabieren show. Uit ervaring weer ik dat het vinden van een accommodatie voor een dag of weekend weg met je paard een aardig zoekwerk kan zijn. Er zijn genoeg leuke plekken in Nederland waar je met je paard terecht kunt, maar de manier om ze te vinden neemt veel tijd in beslag. Via Google of social media neemt veel tijd in beslag en geeft geen compleet beeld van alle accommodaties. Daarom is Horse & Stay in het leven geroepen!

In 2017 bedacht ik Horse & Stay. Ik maakte een ondernemingsplan en ging per provincie op zoek naar alle accommodaties waar je met je paard welkom bent. Ik kreeg veel positieve reacties! Door alle uitdagingen die een alleenstaande freelancer op haar bordje krijgt is het plan lange tijd blijven liggen, maar oktober 2020 was de drive groot om Horse & Stay eindelijk van stal te halen? Ik ben meer dan trots op het eindresultaat! Een gebruiksvriendelijke en mooie website, waar met een uitgebreid zoeksysteem gezocht kan worden naar geschikte verblijven om met je paard naar toe te gaan en waar rechtstreeks kan worden geboekt. Het aantal accommodaties zal de komende tijd groeien, maar de start is er. Horse & Stay zorgt ervoor dat accommodaties voor paardenvakanties eindelijk beter worden gevonden!

Veel credits naar diegene die mij gemotiveerd hielden en met aanvullingen of tips kwamen. En zonder mijn lieve vriend Ramon had het zéker nog langer geduurd, ik ben hem heel erg dankbaar voor alles! Daarnaast ben ik blij dat ik na een lange zoektocht terecht kwam op Texel, bij het team van De Webjongens. Zij hebben naar mijn wensen geluisterd en een goed werkende boekingssite van Horse & Stay gemaakt.

Neem een kijkje op de site en laat weten wat je er van vindt. Heb je tips of aanvullingen? Geef het door! Zo kunnen alle paardenliefhebbers genieten van een prachtige vakantie met paard.

Mijn droom is uitgekomen en die droom wordt met de dag groter. Horse & Stay: voor jouw vakantie met paard! 

Wat verhuurders & huurders laten weten

‘Leuk dat je dit doet, want er is nog niet zo veel!' 

Margaret en Freddy van Boerderij De Boeren Biezen

‘Goed idee deze website! Daar zitten we toch al jaren op te wachten!’ 

Janneke van Kampeerterrein de Blauwe Haan

‘Heel goed dat er een website is om door de paardenliefhebber beter gevonden te worden’

Anny en Hay van Hubertushof Vakantievilla

‘Erg leuk initiatief!’ 

Esther van B&B De Kleine Pol

‘Leuk idee! Ook met het concept van Airbnb, zodat de gast betaalt’

Albert en Janette van B&B Gezond Boeren Verstand

‘Wat een ontzettend leuk, maar vooral goed idee om een website speciaal voor deze doelgroep te maken. Ik verwacht dat veel mensen daar plezier aan zullen ontlenen’

Martijn en Miriam van B&B ’t Kraanven

‘Een bewonderenswaardig initiatief’

Isabella van B&B De Breugelhoeve
previous arrow
next arrow

Inschrijven nieuwsbrief

Snel naar...

Contact

Social

Beheer uw huis of boeking

Wachtwoord vergeten?
Klik hier

Copyright horseandstay.com

website door WEBJONGENS